Ms.Evangeline

My photo
Bachelor of Electrical System Engineering in UniMAP. gonna be an Engineer. amin :)

Monday, August 22, 2011

Hari yang ditunggu bakal tiba :)

Assalamualaikum sayangggs :)

Alhamdulillah. dah tamat dah pengajian aku. tak perasan pulak aku dah study tiga tahun kan? jangka masa diploma tapi akan lanjutkan lagi untuk ijazah. masa mula masuk dulu, bukan main bila nak habis bila nak habis. hah sekarang? eh, sekejap je kan tiga tahun. kalau ada anak dah bole kenal A sampai Z. okey, aku  rasa korang pun sama kan?

Eh, aku bakal terima diploma laa. tak sentap laa nini kalau setakat diploma tu. ye, aku tahu tapi at least aku akan memiliki sijil diploma dan akan merasa attend majlis istiadat konvokesyen nanti. tiga  tahun akan datang aku akan dapatkan segulung ijazah. itu janji aku! kalau ada rezeki aku akan futher lagi. Insyaallah.


Bila difikirkan balik, banyak hikmah aku keluar dari Penang Matriculation dan amik jurusan Kejuruteraan Sistem Elektik di UniMAP. aku rindu dorang yang bersusah payah bersama aku untuk mendapatkan kejayaan ini. aku berjanji aku akan usaha usaha dan usaha sampai aku berjaya dalam hidup. *okbai.

TENKIE SUDI KLIK HEARTBEAT NINI =)

click LIKE button + comment MsEvangeline oke? =.=

9 taikbintang:

::sarah:: said...

c0ngrate!

Nurfarahana Abdul Aziz said...
This comment has been removed by the author.
Nurfarahana Abdul Aziz said...

owh student Unimap..masa festkum tahun lepas kan unimap tuan rumah..unimap cantik...saya ada g sana...btw, tahniah :)

nuruashia ♥ said...

wawhhh tahniah..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miZz_nizZ said...

cngrate ye!nnt berjubahla ye sptember ni. upenye dr kmpp gak?ai,same lg.hahahaha

nini said...

@::sarah::
most tenkie sarah :)

nini said...

@Nurfarahana Abdul Aziz
ye, jd tuan uma untuk festkum. hehe. cantik ka UniMAP? btw, yu dari U mana? amek acara apa?

nini said...

@nuruashia ♥
tenkiu yg. muah muah :)

nini said...

@miZz_nizZ
ark, sama lagi? hehe. kita sama tapi tak serupa :)