Ms.Evangeline

My photo
Bachelor of Electrical System Engineering in UniMAP. gonna be an Engineer. amin :)

Friday, August 19, 2011

Aku TIDAK LAYAK untuk dia.

Assalamualaikum sayanggggs :)

Huarghhhh... aku menjerit pun korang tatau kan? buang masa ja nak show off sebab aku teramat tension yang amat nih. *ayat taley nak kontrol. tension sangat dengan bang PTPTN yang tanak kasi nafkah untuk aku. macam mana aku nak tanggung duet buku, duet fotostat, duet print dan duet makan minum nanti. agak tension kan bila fikir pasal fulus ni? mana aku nak kaut hah?

Seyes sapa yang apply PTPTN mesti nebes macam aku. yela nak tahu keputusan either LULUS o TIDAK LULUS. dapat loan sapa tak suka kan? tapi bila masa nak bayar kompem suma tak suka. aku tau dah. haaa, PTPTN ada sent keputusan ni by emel. aku dapat tahu pun sebab ada student UniMAP yang dok bising pasal isu ni dekat group. yang aku baca semuanya gembira sebab lulus. aku pun tersenyum sampai kepala sebab aku rasa aku akan lulus.

Aku terus godek godek emel. almaklum laa emel aku yang ta baca pun melimpah sampai 50k. aku rasa tak sampai sebulan lagi aku tak check emel. tu semua emel facebook dengan blog jela kot. sampai spinning bijik mata aku yang mungil ni cari mail tu. nseb baek tak perlu banyak kali cari sebab keputusan ni baru je dikeluarkan petang semalam. ouh, damn........ 


Okai duk tepi katil nangis sesorang. aku rasa ni sume sebab pembayaran balik loan diploma dulu aku belum jelaskan. hutang perlu dijelaskan. Isnin nanti aku nak kol bang PTPTN laa pasal penagguhan pembayaran dulu. Ada sesiapa pernah ada pengalaman macam aku tak dulu? minta share laa ye. sharing is caring k. *okbai

TENKIE SUDI KLIK HEARTBEAT NINI =)

click LIKE button + comment MsEvangeline oke? =.=

2 taikbintang:

sYafIk-wAy said...

aishhh ape nihh . huhuhu . aku tak check lagi emel . mls nye .

cik_nini said...

@sYafIk-wAy
check laa weh. tenguk kita senasib ke tak. hehe