Ms.Evangeline

My photo
Bachelor of Electrical System Engineering in UniMAP. gonna be an Engineer. amin :)

Sunday, July 31, 2011

Wooo, artis dapat offer study dekat UniMAP laa. hah, sapa cakap UniMAP kolot?

Assalamualaikum ;)

Mostly blogger UniMAP post pasal Ainan Tasneem. aku pun nak jugak. first, aku nak tnya u olws kenal ke Ainan ni? tahu ke sapa Ainan ni? btw, Ainan ni artis youtube. bukan apa bila aku tanya betul ke Ainan Tasneem bakal student UniMAP? ada yang tanya aku balik sapa dia tu? adik sapa? junior batch mana? pemes ke dia? ta kenal pun. aku tanya satu tapi ramai pulak yang tanya aku balik.


Dulu ada sowang membe aku suka layan vdeo Ainan. bila pegi bilik dia, mesti dia pegang gitar then mainkan lagu untuk aku. dia suka layan vdeo Ainan sebab dia perhatikan kod yang Ainan petik. aku laa orang yang sentiasa teman dia main gitar dekat depan uma. bila free mesti ada ja lagu baru yang dia mainkan untuk aku. best ke ta aku tetap cakap best. amek hati kawan babe. nantikan dia tanak mainkan aku lagu baru dah. 


Pagi tadi sempat laa aku inbox Ainan. just asking her bout offer study at UniMAP. borakborak kosong. Ainan dapat offer course engineering in bioproses intake sept. samasama berorientasi laa aku dan Ainan nanti.tyaptyap malam aku layan vdeo Keluang Man. best wooo. sedap telinga mendengar. sempat laa jugak simptons student batch aku layan lagu Keluang Man merebak. sume vdeo Ainan aku download. seingat lupa aku download lagu ennie mennie yang paling last. then, aku ta dapat usha vdeo Ainan yang laen sebab Ainan da masuk matrik Perak. kalau korang free, layan laa vdeo adek comey dekat youtube nanti.


TENKIE SUDI KLIK HEARTBEAT NINI =)

click LIKE button + comment MsEvangeline oke? =.=

15 taikbintang:

alinac lover said...

waaa kwn ngn artis hehehe

fairuz said...

serious tak kenal dia. ekekee >.<

cik_nini said...

@alinac lover
kawan dengan artis? hehe
Ainan pemes, Nini ta pemes ;)

cik_nini said...

@fairuz
ahaha. cepat layan youtube. besh jugak dia main gitar ;)

~eZmALiZa~ said...

haha..kecoh cerita pasal dia ni kan. hope dia mampu sesuaikan diri belajar di perlis yg sejukkkk..hehe =D

cik_nini said...

@ezmaliza
perlis yang sejuk kan akak? mcm winter season ja. HAHA

Faiz said...

habis la..lepas nie dia jd top la kt unimap..huhu..

cik_nini said...

@faiz
ahaha. kompem pemes tyme MSK nnt :)

cahaya izzaty said...

haha.. bakal junior kita la neh :)

Mr.Oren said...

haha....faris pon artis gak apa....KAHAHAHAHHAHAHAHAHA~

dak eina said...

nnt bleh jumpa dia..hihi

cik_nini said...

@cahaya izzaty
iye. bakal junior laa nnt ;)

cik_nini said...

@Mr.Oren
faris kategori lelaki, Ainan kategori lelaki ;)

cik_nini said...

@dak eina
bole bole. nnt kita jumpa dia tyme MSK laa kot. ada malam kebudayaan ;)

Arai Lekir said...

belum bertemu dengan gadis tersebut di unimap ..