Ms.Evangeline

My photo
Bachelor of Electrical System Engineering in UniMAP. gonna be an Engineer. amin :)

Friday, July 15, 2011

Aku bertuah ada BESTIES macam korang ;)

Assalamualaikum darlings ;)

Dah macam routine mingguan pulak rasanya. every week mesti kua hangout sama melah dengan timah. selalunya uma timah yang jadi mangsa sebab banyak buah. aku dengan melah suka sangat balun buah uma timah. umi abah timah da biasa laa kot dengan pangai kami yang tingtong. 

Petang tadi kua pegi kepci samasama. sume mam sambil mental sebab kne warning dengan kaka jonggeng! hurm, adik taley amek gambau lam kepci yek? tamo cita pasal tadi sebab comot pesan jangan kutuk orang. cyap mam terus blah pegi uma timah. uma dia salu jadi mangsa. niat nak pegi main sama lembu ngan kambing ja tapi dapat pulak tidur dalam rumput yang lembu makan. 


aku sangat bertuah ada besties macam korang. timah, melah dan lijah. tapi lijah taley ikut sama sebab dia ngah study dekat UTP. rindu kamu lijah.

timah dan melah

aku kene tido sekarang sebab esok kne bangun pepagi lagi. my dearest kazen mau tunang sih. status aku akan bertukar besok hari. tunggu next entry okai. sayang timah. sayang melah. sayang lijah. sayang comot jugak ;) *okbai

TENKIE SUDI KLIK HEARTBEAT NINI =)

click LIKE button + comment MsEvangeline oke? =.=

4 taikbintang:

nuruashia ♥ said...

oooo senah update yeee ahhahaha...syg senah jugak :)

cik_nini said...

ahaks. ;)

Nur Syazana Mohammed Sani said...

bukan senang nak carik besties kan ? zana pernah dapat besties yang tikam belakang ,. sedih gile ,.

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/saturday.html

cik_nini said...

yeke? kesian yana.

kita jangan mudah caye dekat owang eh yana.

hehe ;P