Ms.Evangeline

My photo
Bachelor of Electrical System Engineering in UniMAP. gonna be an Engineer. amin :)

Saturday, July 30, 2011

Silver Pearl Necklace sign of our RELATION babe.

Assalamualaikum lalings ;)

Tired tired and tired. ekceli aku bwu balik shuping. yehaaaa, lepas jugak gian aku nak kua shuping before puasa. bila puasa nanti shuping lagi. aku suka habeskan duit. itu hobi aku.

Pegi kbmol dengan Sapiq. janji dengan my bff keluar sama tapi aku pegi dengan cuzz. teman dia drive. sampai kbmol aku jalan sesorang sebab nak tunggu bff sampai. first tyme woo aku jalan sesorang dekat mall. mesti korang ta caye kan? tyme aku sorang laa ramai yang nak tegur. mostly junior dari skola dulu. junior kenal aku disebabkan adek aku hensem. okai perasan. haha

Aku masuk kedai NGGN. pergh, hot stuff babe. bag sume cantik dari Hong Kong jangan cakap laa kan? sume ada less till tomorrow. sejam lebih aku stay kedai tu ntok pilih bag. harga bag berapa ntah tapi afta less got bout fifty hengget yaw. aku ta menyesal beli bag tadi sebab aku pilih sepenuh hati dan perasaan. i love to be simple.

Banyak ke sikit aku shuping yek? bag plus shawls plus kemeja plus facial foam plus cornflakes plus notebook. aku rasa sikit  tapi duit yang tinggal dalam purse only fifteen hengget. aku ta kesah janji sonok dapat lepas gian even have period pain. cepat cepat aku telan mestrual pil isau nanti period cramp dekat public. itu mengaibkan diri sendiri tahu. susah laa ada penyakit yang ta bole dielak dan ta tahu bila akan terjadi. just beware and taking care.


Tadi. aku santap nasi buhara. sedap memang sedap tapi terlalu banyak or aku yang tade selera memang aku ta sure. rezeki ayam laa kan? gotta hot capucinno plus mineral water. mineral water needed to release pain. please trust me gurl. mineral water baek untuk kesihatan jugak.

Aku selalu masuk POLARIS usha silver ring tapi hari ini aku dapat silver necklace. bff kasi necklace yang sama. the necklace sign of our friendship. aku takan hilangkan rantai tu nanti. promise, aku akan simpan rantai tadi leklok. sayang nak pakai takut tanggal pearl. tenkiu yaw! ;)

TENKIE SUDI KLIK HEARTBEAT NINI =)

click LIKE button + comment MsEvangeline oke? =.=

3 taikbintang:

Cik Ila said...

Amboi...shopping tak hengat!!! haha

cik_nini said...

ahaha. shuping tyme ada duet ja akak ;)

nuruashia ♥ said...

tau xpe..ehehehe..akk pon dop pakai lagi ehehhe..sbb tkot ilang :P