Ms.Evangeline

My photo
Bachelor of Electrical System Engineering in UniMAP. gonna be an Engineer. amin :)

Saturday, March 26, 2011

print, gunting, tampal dan SIAP!

Assalamualaikum..

hai pada sume yang bercuti hari nie. jeles seyh ngan u olws yang maseh lagi ber'weekend' hari nie. tapi tade laa nak jeles mane sebab aku pun cuti. i'm not feeling well. ini sume sebab aku terhidu bau ridsect dari ruang tamu. so, aku ta dapat pegi keje hari neh sebab i got astma. cuaca semalam pun ta bape oke. cepat aje penyakit nak datang. 

i'm tired. penat badan. i woke up early morning and prepared to work. tapi hajat dibatalkan sebab ta larat nak jalan. lau pegi keje nnt takot menyusahkan staff laen. i'm rest.


i'm facing lappy whole day (yesterday). stat from early morning till midnight. mata panda pun da kalah klau nak lawan dengan aku. ekceli, whole day nini cari info berkaitan dengan report nini nanti. nseb baek nini ta perlu buat thesis. just a simple report but packed with knowledge. klau thesis kne ada respondent bagai sume tue. memang merumitkan. kne buat research bout thesis. questionare yang berlambak. kesian seyh aku tengok membe aku kne buat thesis. 

last day nini da setelkan logbook. ekceli, nini baru tahu, keje yang ta bertangguh nie ta memeningkan diri sendiri. heeehee. clap for myself. yela, dah logbook nini mcm diari n everyday tulis. tapi lau nak kata tyap hari tulis dekat logbook tue tipu jela. cuma tyap2 hari tulis dekat notebook. tade laa terlupe sangat ape kerja yang dilakukan tyap2 hari. take a simple note. nnt tulis cantik2 dalam logbook. 


semalam cume tinggal keje simple. print, gunting, tampal dan siap. keje senang, hati melonjak girang. enjoy wit my logbook. heehee. banyak input yang nini dapat dari staff sume. dowang baek hati and ta kedekut ilmu. rasa sedih sebab tinggal sebulan aje lagi ntok tamat praktikal. hopefully markah yang dapat nnt markah yang cemerlang. 


badan ta larat. ngantuk. tapi tade mood nak tdoe. logbook pun da setel. i'm just waiting my supervisor come and visit their student at industry. hopefully gonna be okey. heehee. takut jugak dengan markah yang akan dapat nnt. kalian doakan kecemerlangan nini oke. 

TENKIE SUDI KLIK HEARTBEAT NINI =)
click LIKE button + comment MsEvangeline oke? =.=

3 taikbintang:

cikCOKLET:) said...

gud luck! nini mesti bole punya :)
emm...en. syukri dh dtg melawat.. memng selude ahh en syukri nie. simple! tak bnyk tnya..alhamdulillah mark yng dpt pun oke. heee.

niniey_nOty said...

@cikCOKLET:)
tenkie ena. =)
hopefully cm2 laa jugak. neves tunggu en. hatta datang neh.

iszieylyanziy said...

hehe,,goodluck yaw