Ms.Evangeline

My photo
Bachelor of Electrical System Engineering in UniMAP. gonna be an Engineer. amin :)

Saturday, March 5, 2011

EVERYONE


tersentuh. teremo. tersedih. terasa. tersakit. tercaring. terlanjur. opps! bukan! bukan! aku da tersasul doe. erm, aku tatau nak stat entry mcm mane. no more idea. tiga empat hari neh aku biul aje sebab ta stable. HAHA. perut menangis, otak bersedih, aku terseksa. sejak semalam keje aku kua masok toilet aje. rasa macam nak buat bilik dalam toilet pun ada. effect dari injection hari tue aku tade selera nak makan. keje aku makan roti aje. kalau tak pun aku makan biskut. tak pun makan bubur. tak pun makan burger. so, perut aku masuk angin sampai aku tak boleh tdoe.

aku bergolek-golek atas katil sambil dok godek-godek lappy. erm, bnyak jugak ye gamba membe2 yang aku simpan. yang comey, yang hudus, yang lawa, yang burok sume aku simpan. sume memori yang aku kunci dalam kotak fikiran da terbukak balik. seolah-olah ada masterkey ea? benda neh sume dok stuck dalam memory. dok berkeliaran bagai dalam otak aku.

aku tengok gamba sambil iringan biola. ceit, musik betol-betol kene tepat kat muka aku. benda da lepas biarkan ia berlalu rite? buat masa neh memang aku ta bersedia nak dimiliki lagi. nak bercinta neh bukan senang macam makan kuaci taw. kne ada komitmen. tambah plak nak kene fikir pasal study ag. aku dulu dan kini sudah berbeza. dulu aku suka msg2 bagai neh. tapi skunk aku da kurang msg. kalau ada emergency, aku terus kol. nak msg neh bazir masa laa. oke, senang2 aku list aje terus ape ciri2 yang diinginkan. jangan gelak plak tw.

  • tumpukan perhatian pada kerja ataupun study.
  • ta mengongkong sangat. unless amek tw aje ape yang aku buat dalam masa seharian.
  • kurang msg dan ta menyerabutkan aku. even aku suke hangout, tapi aku ta suke date.
  • paling ta suke bila ada lawak bodoh yang melampau. i'm serious person.
  • lagi, lagi, & lagi akan dirunding kemudian. HAHA

sayang ta semestinya kita akan miliki. cabaran untuk diri aku sendiri. ta suke dah owg panggil sayang ke ayang ke bby ke honey ke dear bagai tue. aku nak bahasakan diri 'aku & kau'. cabaran yang gentar neh. aku rasa perkataan macam neh akan menguatkan lagi hubungan seseorang. aku sayang kau laa sengal! hurm. . . . .

TENKIE SUDI KLIK HEARTBEAT NINI =)
click LIKE button + comment MsEvangeline oke? =.=

4 taikbintang:

A'IM said...

cuti... time for tido..haha

niniey_nOty said...

@A'IM
haih, takan twenty four seven hours nak tdoe? haahaa. >,<

hazari. said...

betul betul, tido je. lepas bangun okey la. kalau x okey jugak, tido lagi.

niniey_nOty said...

@hazari.
haahaa. da tue lau ta oke lagi cmne? tdoe ag? sampai bila? >,<