Ms.Evangeline

My photo
Bachelor of Electrical System Engineering in UniMAP. gonna be an Engineer. amin :)

Thursday, March 17, 2011

Bila AKU Keluar Ke Site.

assalamualaikum...
penat sangat. itu aje yang mampu nini luahkan. mybe jugak sebab ta makan. teheee! bila nini kua site, ini laa yang nini buat. tadaaaa......

edar notis kat penduduk Kg. Chicha, Kubang Kerian. hari sabtu neh tade elektrik tau. kami sume ada shutdown ntok buat ITC. HARAP MAKLUM! ada ke penduduk Kg. Chicha yang baca blog nini neh?

bila dah sampai site. nini agak terkezut sebab ada crane. sebelom neh kua site tade pun crane yang ikot sama.

itu transformer tau. bukan TRANSFORMER kat dalam tv tue. ghupenya, crane td nak angkat transformer yang kedabak besaunya.  mau aje terbe*** pakcik tue sume lau nak angkat guna kudrat.

segan nak explain pic neh. sape ta suke pic neh bley buat satu fanpages ta suke gamba nini ngan aufa. SILAKAN. kami berdua saje siGADIS. teeet! yang laen sume super HERO. nseb baek ada aufa, lau ta aku tatau cne nak survive diri. banyak dugaan yang melanda.

opps! terhalang laa plak aufa nak snap pic transformer ngah terbang. location kami hari neh kat Pencawang Elektrik Sekolah Kebangsaan Lundang.

nini terpacak disitu. construction, join and termination cable sume neh take tyme yang lama tau. sungguh membosankan.

tade yang best pun kan? sungguh memenatkan. tapi tape laa, da kerja. kene laksanakan tanggungjawab jugak even ada sikit masa gonggong tulang. yang penting markah akhir ntok INTRA dapat cemerlang. doakan nini ea? tenkie =)

TENKIE SUDI KLIK HEARTBEAT NINI =)
click LIKE button + comment MsEvangeline oke? =.=

4 taikbintang:

Aufahuda said...

peewittttttt. ade gamba i. yey!

ponat td weyyyyy. tp tkpe, last kt senggaraan. babai bebbb. ;p

sYafIk-wAy said...

wahh syok . hehe . ad transformer terbang . tempat aku transformer tak gerak2 . haha . tapi hari tuh bru shutdown .

niniey_nOty said...

@Aufahuda
oyeeeah, gambo u! yey!

ceit, fa aje yang last. wnie ada seminggu ag. cne nak survive neh?

niniey_nOty said...

@sYafIk-wAy
haahaa. ko penah wat ITC ta? aku slalu gak kua shutdown sbb aku kne jage 5buah daerah beb.

syok jugak laa tapi ta suke sbb aku slalu dijadikan bahan.