Ms.Evangeline

My photo
Bachelor of Electrical System Engineering in UniMAP. gonna be an Engineer. amin :)

Friday, April 1, 2011

ta RINDU dekat blog ke Cik Nini?

assalamualaikum......
cepat jawab salam sume. ta sabar nak merapu dah nie. oke, da bley mula? before dat, da bce ke blom tajuk entry yang besar gedabak kat atas tue? dah? oke bagus!

da lame nini ta hidangkan u olws ngan cite hot nini kan? hot ke? bajet aje kw nini. ekceli, ada someone tnye nini tak rindu kat blog ke? ish.... mne bley ta rindu. tyap2 hari rindu kot. semalam sehari ta on9 da tanye. rindu kte laa tue kan? oke perasan lagi. nini mntak maaf ea sebab tade masa nak walking bagai kat blog u olws. yang shout dekat box pun blom tentu nini terjah. tp nini akan terjah oke? u olws tunggu aje bape minggu lagi. skunk neh penat ngan keje. nnt 24hours nini dok depan lappy sebab nini pnye praktikal da nak dismis. sukenya saya. saya nak terjah u olws sume. da macam Nas Ahmad pun ada.

oke, nak cite plak nape nini ta on9 seharian. slalunya tyap2 hari on9 kan even a second? ta caye laa kw ta on9 semalam. statement yang agak membunuh sampai kat chatbox fb nini tadi. da 3 hari aku ta pegi keje babe. sakit gigi punye pasal. semalam hari paling teruk aku rasa. sampaikan nak on lappy pun ta larat. pipi aku da boyot. kembung semacam aje. dah macam ikan buntal. itu pun ada yang ta caye ag. dia nak nini tunjukkan bukti. nak nini tempek gambar pipi buntal dekat blog. oh, TIDAK! better ag aku tempek gambar comey aku nie kan? HAHA



TENKIE SUDI KLIK HEARTBEAT NINI =)
click LIKE button + comment MsEvangeline oke? =.=

4 taikbintang:

m!3yr4h_LolLy said...

ololo,ciannye cik nini kite nie.. ptt la lame xnmpk.. hee

mysara said...

la ciannyer..mai skrg dh umur 21 pernh skali je rasa skit gg..
ish..payah nk makan...

niniey_nOty said...

@m!3yr4h_LolLy
haahaa. lame sebab sibuk keje jugak laa dear. tehee ;)

niniey_nOty said...

itu laa mai. ta penah ag rasa sakit gg mcm neh. ta tertanggung rasanya. nak gtau rasa sakit cne pon tatau jugak. heehee