Ms.Evangeline

My photo
Bachelor of Electrical System Engineering in UniMAP. gonna be an Engineer. amin :)

Tuesday, February 22, 2011

Paratha Hot&Roll, nasi ayam, Meatball. MANE SATU?

hye. rindu nini ta? erk, ape kes kw neh minachi?
macam lame aje rasa ta updated blog padahal tyaptyap hari mesti updated. nini ting tong!
semalam nini amek cuti emergency case. so, ta dapat laa pegi keje kan?
datang keje rinie Aufa ngan Nurul cakap Balu tnye mane nini.
tapi yang anehnya kat sini, nini ta kenal pon Balu tue sape dan ta penah borak pon.
Nurul cakap Balu penah tegur tapi nini da lupe.
ekceli, nini penah laa nampak Balu neh tapi tatau laa nama dy ape.
Maniraj ke, Pubalan ke, Rajesh ke, Karam Sigh Walia ke da sememangnya nini ta kenal Balu neh.
tapi rinie da kenal dan confirm bahawa guy yang nini tngok tadi adalah Balu. fullstop!

datang keje rinie tade wat ape pon. just on9 dan tngok cite Full House kat ntv7.heehee. da abes cite, trus gerak pegi lunch. nini lapar. tssk tsssk tssk 
tajuk entry pon berasaskan makanan. bila da lapar otak ligat berfikir ape yang patot diisi.
Aufa punye perut mintak diisi Paratha Hot&Roll KB Mall ngan Nasi Kak Wok. nini  punye perut plak mintak diisi Crispy Hot&Roll KB Mall ngan Meatball IKEA.
hamboi kw nini, nak makan pikir yang jauh aje. lastly, ko makan kat kedai depan tue aje. HAHAHA

* pau Aufa punye Crispy Chicken & Cheese.

beshnya lau dapat makan ag besok. anybody wanna be my HERO?
superman bley ta bawak nini pegi makan Hot&Roll.
macam kempunan sangat da aku neh. apepon, nini dapat makan nasi sup lunch tadi. heehee

notataikidong : tenkie kat kawan sekolah lama sebab ramai say HYE kat chatbox aku. yang aku heran nape kowg sume bwu HYE ari neh? kowang bwu jmpe ke fb aku?


click LIKE button + comment MsEvangeline oke? =.=

6 taikbintang:

ruby zaizi said...

wow bila nk belanja sy??:p

niniey_nOty said...

@ruby zaizi
haahaa. bley aje. nnt kte lepak kbmol sme2 eh? heehee

.: iEyLa :. said...

huhu..sedap2..
ari tu g KB mall..xthu la bile lg dapat jejeak ke sane..huhu

niniey_nOty said...

@.: iEyLa :.
ieyla dtg kbmol wat ape? heehee.

.: iEyLa :. said...

g holiday time CNY ari tu kat klantan...
so g jln2 sne..huhu....

niniey_nOty said...

@.: iEyLa :.
pegi mane aje? ieyla ada saudara ke kat klntan neh?