Ms.Evangeline

My photo
Bachelor of Electrical System Engineering in UniMAP. gonna be an Engineer. amin :)

Saturday, February 26, 2011

Happy Birthday | KHAIRULFIKRI SAAD

hye readers.


HAPPY BIRTHDAY TO YOU !

walking sana walking sini terjumpa laa entry kat blog akak Keyrull.
ekceli, 27 Feb bersamaan ngan ari neh merupakan besday Keyrull yang ke 21.
hurm, sme umo laa kita Keyrull eh?
HAHA

skunk neh Keyrull stay ag kne tahan kat wad di HKL.
hopefully Keyrull cepat sembuh oke?
jangan jadi macam bro Kirin Selama Perak plak. cyap bley terbukak ag jahitan kat tapak kaki tue.
KSP ta ley dok diam langsung! kne rantai pon blom tntu ley dok static. keep your movement KSP.

info dari akak Keyrull mengatakan bahawa operation buat kali kedua neh bagi mengeluarkan plat besi 
yang patah & menggantikan besi ke dalam tulang peha Keyrull. first operation bwu aje lima bulan lepas. cmne bley patah tue eh?  alhamdulillah sumenya da stabil. Keyrull dibenarkan kua pada esok hari.

sesapa SAHABAT BLOGGER yang free hari neh bley laa pegi sambut birthday Keyrull kat HKL. tapi hatihati yek. kowg jangan nak buat kepala ting tong mcm lam FB plak kat hospital tue. ta pasalpasal bertambah pesakit kat HKL nnt. 

SEMOGA KEYRULL CEPAT SEMBUH.


click LIKE button + comment MsEvangeline oke? =.=

6 taikbintang:

~Kirin Selama Perak~ said...

smalam sangat meriah kat hospital.
da macam pegi berkelah ja !
AHAHAHA

niniey_nOty said...

@~Kirin Selama Perak~
yeke bro? nak entry kat hospital uh. heehee

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

ouh...keyrul tu rupenya muda dari saye ..:P
baru tahu....^^

niniey_nOty said...

@❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤
haahaa. myra umo bpe? nini pon dpt tw dari akak keyrull aje.

amal_fc1303 said...

glamour sunggh la keyrull nie.
mana2 g pon ada muka dia.
moga dia cpt smbuh la weyh.

niniey_nOty said...

@amal_fc1303
haha. owg pemes laa kan. ko plak bila nak pemes neh?