Ms.Evangeline

My photo
Bachelor of Electrical System Engineering in UniMAP. gonna be an Engineer. amin :)

Wednesday, February 2, 2011

Kesah Chenta Monyet Nini

moning peeps!
oke, tetiba aje nini teringat kat BELIAU.


Ikhlas b. Hashim.
dulu nini suke cngat kat mamat neh. tatau laa cne nini ley minat BELIAU.
erm, kekasih gelap aje. nini gila bayang upenya.

masa form4 dlu nini tuition kat KAMI Tuition Center
tuition center yang agak femes kat Kota Bharu.
ramai yang tuition kat situ.
then, lam klas nini dlu ada ramai sngat gurls.

one day, Kak Tie yang incharge kat situ msok lam klas nini.
then, dia panggil sume nama yang xbayar yuran ag kua pegi kaunter termasuklah nama BELIAU.
nama BELIAU agak unik kan? HAHAHA
then, nini tercari laa one guy yang kne pnggil nama td.
tngoktngok BELIAU yang kua.
stat from dat, nini usha BELIAU. tyaptyap ari Jumaat & Sabtu nini bngon awal cz semangat nak pegi tuition ntok jmpe ngan BELIAU. dapat usha dari jauh pon da oke. heeh
nini penah wat dajal kat BELIAU. bila attendant sampai kat tangan, nini tlong tulis nama n nini tlong signature kat BELIAU.
bila attendent da sampai kat BELIAU mesti BELIAU tercaricari owg yang tulis nama uh.
HAHA
ramai gak laa membe nini yang tau nini suke kat Ikhlas. bising satu form nini suke Ikhlas.
nini dapat tahu BELIAU Ketua Pengawas kat Sultan Ismail Collage (SIC)
bungabunga hati nini dapat tahu dr mmbe sume.
erm, cinta monyet laa kan owg cakap.
tatau pape pon ag tyme tue.

bila da abes study form5 nini da xjmpe BELIAU.
tyme tue hati ase gundah gulana. sobsobsob
bila nini dpt further kat Kolej Matrikulasi Pulau Pinang (KMPP), nini jmpe BELIAU kat hall ntok register nama.
owh, sungguh aku terkejut. wah, mcam jodoh aje kan?
heehee.
tapi kmi laenlaen course. BELIAU dak Biologi, NINI dak Fizikal. 
lam masa 3 bulan nini stay kat KMPP, nini dapat offer kat UniMAP.
then, nini terus pegi tanpa inform sesapa melainkan dak klas nini.
mcm urgent case gak laa tyme uh.
bila da sampai UniMAP, nini ada kontek dak klas BELIAU kat KMPP.
nini dpt news yang gtau BELIAU da further pegi India ntok Medic.


=,="

notataikidong : dimanakah Ikhlas bin Hashim skunk neh?


click LIKE button + comment MsEvangeline oke? =.=

12 taikbintang:

blur88 said...

cari kat fb mesti ade...

Jom baca dan komen post terbaru Blur Torres pengkhianat Liverpool

Amy said...

sweet la nini neyh...:)

annur_islam said...

wehhh ikhlass bin hashim la..
ak y xbrape minat nie pun ingat...
hampehh la...kate minat..haha

Hisyam Nozi said...

wah, doktor ni.rugi kalau nini x tackle!

Mra Mastura said...

g cari!

niniey_nOty said...

@blur88
erk? bley gne idea neh. heeh

niniey_nOty said...

@Amy
sweet ka? heeh. bese jela. cinta monyet owg kte kan?

niniey_nOty said...

@annur_islam
haah. oke2, amek ko mg laa. heehee. seyes aku teringat kat ikhlas. jahat kan kte knekan dy dlu.

niniey_nOty said...

@Hisyam Nozi
haahaa. ada chance ag ke nini nak tackle dy. tapi tatau dy kat ane. =.=

niniey_nOty said...

@Mra Mastura
nak cri kat mne? india? haahaa

azroy said...

org india ke dia ninie.hehe//:P

niniey_nOty said...

@azroy
nape roy ckap dy owg india? sampai atie roy bg nini owg india eh?