Ms.Evangeline

My photo
Bachelor of Electrical System Engineering in UniMAP. gonna be an Engineer. amin :)

Thursday, January 26, 2012

AKU sahut cabaran KAU duhai teman.

Salam sayangssssss,

Yeah, lama sangat aku ta update. rindu tapi apakan daya tenet yang tidak mengizinkan. yeeeeee, mood aku sekarang ni cuty. seperti yang sedia maklum, sekarang nie aku sedang bercuty selama sebulan. plan aku dengan membe membe terlalu laa banyak tapi satu pun ta jalan ag. yela, kita sebagai manusia hanya mampu merancang dan yang menentukannya ialah ALLAH.

Yeay, petang ni aku ada plan ngan besty aka betty laa jugak. petang nie, aku plan nak kua jog dengan betty dekat padang bola sepak MPKB. aku ni bukan rajin sangat da sekarang nak bersukan bagai ni tapi aku dicabar oleh dua minachi osmate aku. aku uya dan oda mencabar satu sama lain. barang siapa yang naik berat badan after semester break ni dia akan belanja. kami sahut! memasing tamo kalah. yang paling berat pun aku. malu cek nak habaq.

Bole ta aku sahut cabaran ni? selama 6hari aku dok uma ni aku tade laa salu makan disebabkan mulut aku ulser. aku rasa berat aku da turun. dan dan jekan. aku rindu laa aku yang dulu. nie lah manusia, dulu kurus nak gemuk, sekarang gemuk da susah nak kurus. padan muka ko!


Nak kurus cenggini balik.......

Sape yang dulu suke exercise, better korang teruskan tau. jangan stop! lau nak stop sekalipun pandai pandai laa korang maintainkan badan ye. lau ta zaaaaaaaaaaaaap dia naek. macam aku dari 46 bole sampai 53 sekarang ni. maluu maluu maluu.

diet diet diet diet.
exercise exercise exercise exercise.
=,='

TENKIE SUDI KLIK HEARTBEAT NINI =)
click LIKE button + comment MsEvangeline oke? =.=

3 taikbintang:

nuruashia ♥ said...

ahahhaha...oke2..petang ni kite jog yukk !

nini said...

@nuruashia ♥
muehehe. ujan da turun beb. aku maen badminton ja ngn cuzz aku tadi ;)

AIMAN said...

baju unimap tu.. heh