Ms.Evangeline

My photo
Bachelor of Electrical System Engineering in UniMAP. gonna be an Engineer. amin :)

Sunday, December 11, 2011

Redha itu ikhlas, pasrah itu menyerah . . .

Assalamualaikum......

Gelombang tsunami ombak rindu. eceeeh, dua tiga hari lepas baru lepas tenguk Ombak Rindu. mood feeling feeling ada lagi. semalam pulak tenguk gerhana bulan. cantik sangat kan? kuasa Allah sangat besar.

Btw, tade ape pun nini nak merepek tapi tangan ni gatal nak menaip entry baru jugak setelah berapa bulan without new post. i'm so sorry sebab jadual study sangat pad dan tenet kolej tersangat laa slow macam siput 'baby'. comel comel je ciput tu kan?

Tade ape pun yang best pasal nini sekarang ni melainkan study, test, esemen dan tutorial yang berlambak tapi ada laa masa untuk dating. ecece, nak dating lagi. nak dating nak dating. haha. *gatal dimalam hari.


haaaa, dengan pacik ni laa nini dating dua minggu lepas. hehe. ajak tenguk Ombak Rindu banyak alasan plak dia. tak best laa, jiwa agar agar laaa. ish, tade taste langsung laa motmot nih. cakap jela tak romantik. haha. nanti nak dating lagi. nak dating lagi. nak dating lagi. nini ada rahsia tau tapi nak gtau sume owg. *da tak jadi rahsia laa. nini suka sangat tenguk owg laki pakai kaen peleket. haaa, nak dating nanti nini nak suh motmot pakai kaen pelekat laa. alaaaa, come come nya. kaen pelekat la la la la la la. oke, jum bumbum. nite.

TENKIE SUDI KLIK HEARTBEAT NINI =)

click LIKE button + comment MsEvangeline oke? =.=

10 taikbintang:

m!3yr4h_LolLy said...

untunglah boleh dating. heee

ada ke nak suh pakai kaen pelekat ? aishh. ;)

nuruashia ♥ said...

finally...jumpe jugak korang ye?
alhamdulilah..so suwiiitttt =)

Dda Ly said...

haha sbb tu lah, tgk tajuk tu mcm kenal je ayat nye...:P

meh ke rumah...
~Mia tak mo pgi skolah~
keep in touch k...:)

shark said...

salam peerkenalan dari saya :)

Ain Dzaya said...

ain taw kenapa..sbb macam lelaki melayu terakhir en..hehew..nitenite.

nini said...

@m!3yr4h_LolLy
nmpk suwit tau mieyrah. nini suke ;)

nini said...

@nuruashia ♥
aahahaha. jumpe jugak kan? restu dari Allah. tengs sys.

nini said...

@Dda Ly
tajuk ombak rindu la sayngssss. bagi gempakssss sikit ;)

nini said...

@shark
salam berkenal kenalan shark :)

nini said...

@Ain Dzaya
btol tue ain. lau nini pakai kaen sarung sama perempuan melayu terakhir. bwu cocok :)