Ms.Evangeline

My photo
Bachelor of Electrical System Engineering in UniMAP. gonna be an Engineer. amin :)

Monday, May 30, 2011

bila LARUT MALAM. tara cah cah.

Assalamualaikum.

hye sume. saja nak gtau korang yang aku ta tdoe pun semalam. ini sume penangan Nescafe. aku nih jenis taley minum kaffein. nnt cerah aje mata aku tp yang sedihnya mesti ada cop keluaran panda. say NO for eyebag yaw! dah laa taley tdoe, demam laa pulaks hari nie. malang je nasib aku nie. tapi aku tetap cool babe. chill ;)

bila aku taley tdoe, aku pun panjangkan kaki pegi bilik adeq aku sebab bilik dorang masih lagi cerah. dorang ta tdoe lagi rupenya. tyme tue nak dekat pukul satu pagi. rajin betul adeq aku dua orang nie. dorang study babe. itu pun sebab siang semalam dah kene marah dengan abah aku. yela, dorang nak kena amek exam tahun nie tapi berlagak macam orang da habes exam. rilex aje weyh. aku pun naik heran. stay hostel boley laa berasmaradana dengan membe, dekat uma NO WAY! abah selalu pantau. siap laa ko duo nie ah.

sorang SPM, sorang lagi PMR. bila aku masuk, pandai pulak dorang suh aku temankan dorang. kami sume buat keje masing masing. aqram buat homework lukisan kejuruteraan, izzat pulak duduk mengadap netbook. katanya nak setel kerja kursus Geografi. aku pulak syok layan muvee. tengah besh layan Min Ho, aqram pulak suruh aku ajarkan lukis bentuk jamban. sumpah aku ta tahu nak buat. aku bukan student sekolah teknik. aku student pure science dulu. kalau tanya pasal Biologi, Physic, kompem aku boley tolong setelkan. *ayat sedikit berlagak. aku bukannya ta tahu pasal lukisan tue cume aku ta arif sangat nak guna alatan tue sume. semester satu dulu, aku ada belajar subjek nie dekat UniMAP tapi basic saje. aku rasa orang lain fun dengan subjek nie sebab mostly student kelas aku tue exstudent teknik. ramai jugak yang score termasuk aku. haha. *ayat berlagak lagi. maaf laa yer, esok ko pegi je tanya member cmne nak lukis jamban tue. lecterur aku ta sempat nak ajar pun hari tue. :)

bila stay up nie, perut pu bunyik laa kan? aku seorang kakak yang baek, aku masakkan dorang maggi. lantak ah ape nak jadi. korang makan maggi, korang tanggung sendiri. jangan salahkan maggi. *ayat membela diri. mati aku kalau abah aku tahu, aku bagi dorang makan maggi. abah tdoe, abah ta tahu. bila dah kenyang, sume dah malas nak sambung study. sume macam ular sawa kenyang babe. aku puun dah bosan asyik mengadap lappy. aku dah tumbuk tanduk. jadi setan jap. perSETANkan adeq adeq aku. aku ajak dorang main. ini permainan tradisional punye! ce teka! haha. aku maen batu seremben aka selambut. besh. dah lama aku ta maen benda macam nie. aku maen dengan pemadam. tujuh ketul pemadam sume diperlukan. kami maen sampai azan subuh. syiiiiiiok ok. for sure aqram juara sebab tangan dia dah sebijik macam 'bapak gergasi'. hilang stress dorang.


faiz. anim. AQRAM. farid
syahir. IZZAT. ridhwan

ta mustahil laa kan aqram menang maen selambut kalau dibandingkan dengan saiz tubuh dan saiz badan yang dia ada. haha. they complete me. love both of u. sekian.

TENKIE SUDI KLIK HEARTBEAT NINI =)

click LIKE button + comment MsEvangeline oke? =.=

3 taikbintang:

~eZmALiZa~ said...

wahh..semua blog nak cite pasal kenduri kawen kan skrg nie..ekeke :D

アヌム ちゃん said...

Salam.singgah baca2 sini~
sudi2 la baca my new entri di frommetoyou
Arigatou (^____^)

e F a said...

teringat masa efa sekolah menengah dulu, ambik teknologi kejuruteraan, tapi tak ado la nak melukis2 bagai.. ngeee... dah masuk U ambik kos lain pulak... huhuhuhu