Ms.Evangeline

My photo
Bachelor of Electrical System Engineering in UniMAP. gonna be an Engineer. amin :)

Saturday, April 2, 2011

Dr. Gigi mintak no.phone Nini. *blushing

assalamualaikum.....
salam untuk semua. eksaited lorh nak cite kat u olws neh. nak timbulkan perasaan JELES u olws. haahaa. sila JELES skunk. oke, time kasih. ko nak suruh JELES ape neh nini? cite pun belum lagi. haahaa. oke, nak cite da neh..

pagi tadi pagi Sabtu. yela, sume tahu pagi tadi pagi Sabtu siap ada pasar tani lagi dekat pekan uma aku.  tapi aku bukan nak cite pasal pasar tue sume. biarkan dorang seronok niaga oke? hari neh nini ada appointment dengan doktor gigi. Dr. Fazdly ape ntah. ta sempat nak alert kat nama dia pun tadi  sebab eksaited tengok dia. ensem babe. oke, jangan JELES! seyes ensem dan muda. mula dah ulat bulu naek badan kan? HAHAHA

tyme doktor ngah check tadi dia tade banyak cakap. aku rasa 2minit aje dia duk geledah mulut aku. bwu aje nak suh selak mulut aku lelama dia da kate tade pape. ta puas aku tenung doktor tadi sebab silau ngan lampu ape ntah kat depan mata. sejuk mata memandang bila tengok doktor. doktor cakap gigi aku tade banyak masalah  cume kne makan antibiotik sampai habes. lau nak cabut nanti pun boleh. "kalau saya cabut, sure ta sakit". hurm, dia promote nak suh aku pegi jumpe dia ag laa tue. da habes borak tue aku sempat tanya doktor tadi. sesuai ke ta aku nak pakai pagar kat gigi sebab skunk neh aku tengok macam trend dah pakai pagar colourful. shantek babe. colourful aje dalam mulut tapi nak buat ape sume tue kan? doktor cakap aku ta perlu pakai braces bagai  sebab gigi aku da nampak tersusun even ada gigi arnab yang besar dan  ta beratur  dengan lurus. dia cakap ta perlu nak buat sebab nnt takut sakit. aku pun ta banyak tanya sebab kusyuk sangat usha doktor ensem. dia cakap lau nak gelak nnt cover jela ngan tangan lau tanak owg nampak gigi arnab. nakal.

berat hati aku rasa nak tinggal bilik rawatan tadi. tape, Selasa depan aku pegi lagi.  have another date. eh, bukan! maksud  aku ada appointment laen. bila aku tarik pintu bilik untuk kua, aku dengar doktor tadi panggil aku. aku terus toleh. "adik, mintak number phone boleh?" wah, abang doktor mintak number phone. senyum panjang aje aku. dia siap catit lagi. rupanya catit dekat card pesakit  aje. engatkan tadi nak suruh doktor tadi miskol aku. DAMN! ;(

terpaksa cover gigi rabbit yang gedabak. =)

TENKIE SUDI KLIK HEARTBEAT NINI =)
click LIKE button + comment MsEvangeline oke? =.=

6 taikbintang:

ShAriPaH AzLeNA said...

hahahahah...kelakor2....

cikCOKLET:) said...

heee. adeii! lawak la nini nie.
x pe memula tulis kat kad pesakit then save dlm enfon! tggu nini tggu! heee :)

nuruashia said...

ahhahaha.. mu lucu skali wani2 :P tu laa lain kali kalo nk g jmpe dentist ajak aku neh :P

niniey_nOty said...

@ShAriPaH AzLeNA
haahaa. i ta curang ngan u pun. jngan isau oke? =)

niniey_nOty said...

@cikCOKLET:)
heeh. nini tunggu! ena doakan ea? =)

niniey_nOty said...

@nuruashia
i will dear. selasa neh ada appointment laen. hopefully jmpe ag. =)