Ms.Evangeline

My photo
Bachelor of Electrical System Engineering in UniMAP. gonna be an Engineer. amin :)

Saturday, September 10, 2011

Boleh Nini Pinjam Bahu Kamu?

Assalamualaikum sayangggs :)

Pepagi hari bangun terus tersenyum sebab nini tido dalam senyuman. kenapa rasa epy sangat hari ni hah? nini pun tatau. termenung tepi tingkap sambil tenguk ujan turun. sejuk nak mandi tapi terus pegi toilet sebab dah jnji dengan mas nak pegi library. nini dah continue as a student. otw pegi library sempat tanya mas apa petanda kalau mata belah kanan asyik kenyit kenyit ja? korang tahu tak? something good akan berlaku kan? bila bila dan bila? aku sanggup tunggu.


Ye malam semalam aku cari someone untuk meluahkan isi hati but no body else. aku tak rasa yang dia pendengar yang setia. belum cuba belum tahu kan? semalam aku gayut dengan beliau. heaven sangat sebab dapat gelak dapat ngusik dapat suma laa. golek golek hampir terjatuh dari katil sebab happy sangat. setelah 3tahun hati aku mula terubat. tenkiu dear.

Kau je yang aku tunggu. kita selalu gelak bersama, bila nini susah bole kan nini pinjam bahu kamu? susah senang kita bersama ye? u forever in my heart. lots of love fly to find u.

TENKIE SUDI KLIK HEARTBEAT NINI =)

click LIKE button + comment MsEvangeline oke? =.=

6 taikbintang:

nuruashia ♥ said...

ngade.!!! aku ingt sedeh..!! rupenyee epy..!! good to hear that.. :) even aku da kne 'reject' but aku epy bile mu epy my Besty :)

Wani said...

opsssssssssssssss!
hahaha

Fatin Farhana Binti Ramli said...

wah .. tengah falling love la ni .. HUHU

nini said...

@nuruashia ♥
aku doakan mu epy selalu besty :)

nini said...

@Wani
oppps wani. haha

nini said...

@Fatin Farhana Binti Ramli
something like dat dear :)